Kom langs in onze showroom

En ervaar hoe een klein huis groots kan aanvoelen!

Wonen in een schoenendoos? Nee hoor, bij Tinyrebel woon je in een mini-villa! Maar hoe klein is klein nou echt? Kom dat zelf ervaren in onze showroom in Middelburg of in onze demowoning in Almere.

De showroom in Middelburg biedt een ruim assortiment van onze gebruikte materialen en alle gelegenheid om je wensen rustig met ons door te nemen. Op ons buitenterrein staat de Nordlys: onze kleinste woning, maar groot genoeg om jou onze tot in de puntjes afgewerkte bouwstijl te laten zien. Binnen krijg je alle info over onze woningen, de gebruikte materialen en onze superhandige indelingen.

En als je er klaar voor bent kan je meteen je eigen Tinyrebel samen stellen. Kies je gevelbekleding, je dakafwerking, verlichting, keukenkleuren… noem het maar op! Wij hebben het allemaal liggen zodat jij de perfecte match kan maken.

Middelburg te ver? Of wil je een grotere woning zien? Geen probleem! Midden in het land in Almere staat onze demowoning de Nordic. Deze heeft 2 slaapkamers, zonnepanelen en is super slim met een smart home system en is uitgerust een accu! Voor ons geen duur energie contract.

Wil je ons bezoeken in Middelburg? Loop dan vrijblijvend binnen op vrijdag en zaterdag. Of maak een afspraak voor een bezoek op maandag tot donderdag zodat de showroom helemaal van jou is.

Of kom langs in onze demowoning in Almere. Hiervan zijn de deuren 1x per maand geopend. Kijk voor de openingstijden en data op www.demopark.nl