Tinyrebel

Beleven

Altijd al het grootste woonplezier willen ervaren? Kom proefslapen in 1 van onze tinyhouses. Je vindt onze Tinyrebels op verschillende plekken door heel Nederland.


Proefslapen in een tiny house

Ben je er klaar voor om een Tinyrebel te omarmen? Tinyrebel biedt je diverse mogelijkheden om het leven in een Tinyrebel te ervaren.

Beleef ons op het Demopark in Almere. Eens per maand opent het Demopark haar deuren en stap binnen in onze Nordic. Maak kennis met hoe comfortabel en rustgevend compact wonen kan zijn. En laat je verrassen door de praktische indeling en de knusse sfeer. Wil je langskomen?

Check de website van Demopark voor de actuele openingdata.

Is alleen een bezoekje niet genoeg voor jou? Geen probleem, je kunt ook komen proefslapen in onze model woning. Stuur ons een mailtje als je hier meer over wilt weten.

De Tinyrebel is geschikt voor elk verblijf, zowel permanent als recreatief. Daarom komen er steeds meer Tinyrebels beschikbaar voor een unieke vakantiebeleving. Wil je langer genieten van een verblijf in een Tinyrebel, boek dan een weekendje weg of een vakantie op een prachtige locatie in Nederland. Er staan er ook een aantal op verschillende locaties aan de Zeeuwse kust. Zo kan jij heerlijk genieten van al het moois van Zeeland, maar is een bezoekje aan onze showroom ook niet meer ver weg.

Bekijk onderstaand wat de verschillende huurmogelijkheden zijn en ga op avontuur.

Boek een unieke vakantiebeleving

Tinyrebel in Almere

Wil jij proefslapen in onze Demo Nordic stuur een mailtje naar info@tinyrebel.nl