Over Ons

Over Tinyrebel

Say hi tegen de oprichters: Jan en Hans Christiaan Kaan, vader en zoon. In 2018 vonden we het tijd om de wereld van recreatiewoningen en compacte permanente woningen eens flink op te schudden. En zo werd Tinyrebel geboren. In 2022 kwam daar een derde rebel bij, Shawn Coppejans.

Jan Kaan

Jan Kaan

Co-founder

Hans Christiaan Kaan

Hans Christiaan Kaan

Co-founder

Shawn Coppejans

Shawn Coppejans

Co-owner

Onze missie

De start van een rebelse onderneming

Oesters en babbelaars zijn typisch Zeeuws, dat weet iedereen. Maar wacht even, Zeeland heeft nog veel meer om over te praten. De waanzinnige compacte woningen van Tinyrebel. Wij zijn dat jonge familiebedrijf. Met een trotse en tikkeltje ondeugende grijns staan wij achter ons product: energiezuinige en ecologisch verantwoorde tiny houses.

Een revolutionaire bouw met toekomst

Bij Tinyrebel voegen we woord bij daad en werken we vanuit pure passie. Recreatie- en permanente woningen met een minimale CO2-footprint? Dat is gewoon een gigantische stap vooruit in duurzaamheid. En natuurlijk krijgen de bewoners, onze mede-rebels, alleen het allerbeste. Pico bello comfort en een uniek design. Dat maakt onze kernvisie compleet: bouwen op vertrouwen met respect voor de natuur.

Het eigenzinnige Zeeland is de perfecte plek voor Tinyrebel. De Zeeuwse oesters en babbelaars zijn dan misschien al generaties bekend, maar wij? Wij zijn nog maar net begonnen aan onze avontuurlijke reis in duurzame compacte woningen. Let’s rebel and build a new generation!

Tinyrebel
building a new generation.