Over Ons

Over Tinyrebel

De oprichters zijn wij: Jan en Hans Christiaan Kaan. Als vader en zoon lanceerden wij in 2018 Tinyrebel om een omwenteling te brengen in de wereld van recreatiewoningen. Daar is volgens ons namelijk veel meer mogelijk op het gebied van energiebesparende en ecologische bouw.

Jan Kaan

Jan Kaan

Co-founder

Hans Christiaan Kaan

Hans Christiaan Kaan

Co-founder

Shawn Coppejans

Shawn Coppejans

Barrels & Tubs

Onze missie

De start van een rebelse onderneming

Oesters en babbelaars zijn een paar van de bekendste Zeeuwse producten. Er is echter nog meer spraakmakends dat uit Zeeland komt en dat zijn de recreatiewoningen van Tinyrebel. Een jong familiebedrijf dat met trots achter zijn energiezuinige en ecologisch verantwoorde Tinyrebel staat.

Een revolutionaire bouw met toekomst

Tinyrebel is voor ons pure passie! Recreatiewoningen met een minimale CO₂-footprint zijn weer een grote stap voorwaarts in duurzaamheid. Daarbij vergeten wij de bewoners niet door te zorgen voor een pico bello comfort en een uniek design. Dat maakt onze kernvisie compleet: bouwen op vertrouwen met respect voor de natuur.

Het eigenzinnige Zeeland is dus een prima plek voor Tinyrebel. De Zeeuwse oesters en babbelaars zijn misschien al generaties bekend, maar wij staan nog aan het begin van een duurzame omwenteling in de bouw van recreatiewoningen. Iets wat helemaal past bij onze revolutionaire inslag.

Tinyrebel building the new generation!

Tinyrebel building
building a new generation.