Over Ons

Over Tinyrebel

De oprichters zijn wij: Jan en Hans Christiaan Kaan. Als vader en zoon lanceerden wij in 2018 Tinyrebel om een omwenteling te brengen in de wereld van recreatiewoningen. Daar is volgens ons namelijk veel meer mogelijk op het gebied van energiebesparende en ecologische bouw.

Jan Kaan, Hans Christiaan Kaan & Shawn Coppejans

Jan Kaan, Hans Christiaan Kaan & Shawn Coppejans

CEO, Co-founder

Onze missie

De start van een rebelse onderneming

Oesters en babbelaars zijn een paar van de bekendste Zeeuwse producten. Er is echter nog meer spraakmakends dat uit Zeeland komt en dat zijn de recreatiewoningen van Tinyrebel. Een jong familiebedrijf dat met trots achter zijn energiezuinige en ecologisch verantwoorde Tinyrebel staat.

Een revolutionaire bouw met toekomst

Tinyrebel is voor ons pure passie! Recreatiewoningen met een minimale CO₂-footprint zijn weer een grote stap voorwaarts in duurzaamheid. Daarbij vergeten wij de bewoners niet door te zorgen voor een pico bello comfort en een uniek design. Dat maakt onze kernvisie compleet: bouwen op vertrouwen met respect voor de natuur.

Het eigenzinnige Zeeland is dus een prima plek voor Tinyrebel. De Zeeuwse oesters en babbelaars zijn misschien al generaties bekend, maar wij staan nog aan het begin van een duurzame omwenteling in de bouw van recreatiewoningen. Iets wat helemaal past bij onze revolutionaire inslag.

Tinyrebel building the new generation!

Tinyrebel building
building a new generation.

Partners

Wij hebben voor enkele regio’s in Nederland en België nog ruimte voor agenten die Tinyrebel in de regio willen promoten.

 

Agenten dienen wel feeling te hebben met onze manier van bouwen en produceren. Dus snelle verkopers en luchtfietsers zijn niet welkom.

Tinyrebel is tenslotte niet zomaar een product. Heb je belangstelling neem dan contact op met Jan; jan@tinyrebel.nl

Partijen

Wij werken samen met de beste partijen.

steico-logo
upfall-logo
krinner-logo
kingspan logo
VMS logo
firestone
steico-logo
upfall-logo
krinner-logo
kingspan logo
VMS logo
firestone