B2B

Projecten

Is jouw vakantiepark toe aan een frisse wind? Onze Tinyrebels staan klaar om de boel eens goed op te schudden. Met hun moderne uitstraling vallen deze natuurhuisjes vrijwel bij iedereen in de smaak. Zo rebels als ze zijn, zijn ze wel superlief voor het milieu. Op die manier geef jij jouw park een flinke upgrade en maak je écht verschil. In alle opzichten.

1

Geef jouw park een flinke dosis flair met de vakantiehuisjes van Tinyrebel. Zo til jij de hele parkbeleving naar hoger niveau. Dat is nog eens een upgrade!

2

Niet 1, niet 2, maar een heleboel modellen. Ieder met zijn eigen moderne uitstraling en afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

3

Duurzaam, super comfy en energiezuinig. Onze Tinyrebels zijn helemaal van deze tijd.

4

Casco of sleutelklaar? Jij beslist

5

Van start to finish, wij regelen alles voor je. Heb jij even tijd om lekker te chillen.

6

Daarnaast is zelf bemiddelen bij de verkoop aan particulieren ook een optie. En die bemiddelingsfee is natuurlijk een dikke plus. Bespreken?

7

Last but not least, een beter verhuurrendement voor jou!

    • Superscherpe onderhoudskosten
    • Lage energiekosten die je bijna niet merkt
    • Lang zal de Tinyrebel leven
    • Hogere bezettingsgraad dankzij de charmante Tinyrebels

Vakantiepark Klepperstee (1 Beschikbaar )

Sinds 2020 zijn wij 1 van de prefered suppliers van Vakantiepark de Klepperstee. Op dit moment zijn er al meer dan 20 unieke Tinyrebels gebouwd. Regelmatig komt op deze unieke locatie een kavel beschikbaar. Wil je meer informatie? Mail naar info@tinyrebel.nl.

Buiteninn Rijssen (Niet Beschikbaar)

Een buitengewoon project midden in de natuur!

In samenwerking met Buiteninn bouwen we hier maar liefst 8 verschillende Tinyrebel Nordics.

Almere Oosterwold (Beschikbaar)

Op verschillende locaties in Oosterwold bieden wij onze Tinyrebel Nordic voor permanente bewoning aan.

Voor meer info@tinyrebel.nl.

Zeeuwse liefde (Niet Beschikbaar)

Onder de voet van de duinen komen 4 unieke Tinyrebel Nordics die volledig zullen opgaan in de natuur dankzij hun groene sedumdak.

In ’t groen Heinenoord (nog 1 beschikbaar)

Tiny houses vertegenwoordigen een levensstijl, een manier van denken die draait om minimalisme, duurzaamheid en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. In ’t groen vind je deze mogelijkheid ook op een aanzienlijk perceel, aan het water en -uiteraard- omringd met groen. Bij de tiny houses heb je de keuze uit verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen van alles dat je huis straks zo eigen maakt.

Meer info ? https://www.wonenintgroen.nl/woningaanbod/tiny-house/