B2B

Zakelijk

Kan jouw vakantiepark wel een frisse wind gebruiken? Succes is dan verzekerd met onze Tinyrebels. Een echte Tinyrebel heeft namelijk een moderne uitstraling die bij veel smaken past. Ook beantwoorden onze Tinyrebels volledig aan de huidige vraag naar milieuvriendelijkheid. Met Tinyrebel krijgt ieder park een waardevolle update: letterlijk en figuurlijk.

1

De Tinyrebels geven je park een uitstekende en moderne uitstraling die velen zal aanspreken, je verhoogt de kwaliteitsbeleving van het gehele park met Tinyrebel.

2

Vele varianten met dezelfde moderne uitstraling sluiten naadloos aan op individuele wensen van bewoners.

3

De Tinyrebels sluiten volledig aan bij de moderne tijdsgeest van duurzaamheid, comfort en energiezuinig.

4

Je kunt zelf besluiten of je casco wilt bouwen of de Tinyrebels sleutelklaar opgeleverd wilt krijgen.

5

Bovendien realiseren wij de bouw geheel, dit van plan t/m realisatie. Wij nemen alle verantwoordelijkheid en je bent gegarandeerd ontzorgt.

6

Daarnaast kan je bij verkoop aan particulieren ook zelf bemiddelen en krijg je een bemiddelingsfee. Dit bespreken wij graag met je.

7

Beter verhuurrendement voor jou, concreet door:

  • Zeer lage onderhoudskosten
  • Zeer lage energiekosten
  • Lange levensduur
  • Hogere bezettingsgraad door de aantrekkelijkheid van Tinyrebels

Tinyrebel en camping De Nieuwe Riet realiseren op een oud boeren erf bij Oudenbosch 12 Tinyrebel econics. Ruimte, privé, natuur en duurzaamheid staan hier centraal.

De kavels zijn 300 m² groot, waardoor je heerlijk in de tuin kunt zonnen of romantisch genieten onder de kastanjeboom. De Tinyrebels kijken uit op de Brabantse weilanden. Gebruikmakend van een unieke duurzame bouw en de toepassing van Sedum beplanting op het dak, gaan de Tinyrebels op in het landschap.

Ben je nieuwsgierig geworden? Wij beantwoorden graag al je vragen.

Tinyrebel gaat de samenwerking aan met vakantiepark de Klepperstee

Met het strand en de duinen als achtertuin genieten van je eigen Tinyrebel. Dit is mogelijk op Vakantiepark de Klepperstee in Ouddorp aan Zee. Een luie stranddag, heerlijk wandelen of neem een duik in de zwemvijver. De dag kun je mooi afsluiten met een hapje in de bistro.

In september verwachten wij ons nieuwste model de Tinyrebel Nordic deze is nog beschikbaar voor verkoop. Heb je interesse gekregen neem dan contact op.

Partners

Wij hebben voor enkele regio’s in Nederland en Belgie nog ruimte voor agenten die Tinyrebel in de regio willen promoten.

 

Agenten dienen wel feeling te hebben met onze manier van bouwen en produceren. Dus snelle verkopers en luchtfietsers zijn niet welkom.

Tinyrebel is tenslotte niet zomaar een product. Heb je belangstelling? Neem dan contact op met Jan door te mailen naar: jan@tinyrebel.nl.